Pozdrowienia dla klubowicza (klubowiczki) czerwonej O1 GDxxx z wlepą i ramkami, która samotnie stała wczoraj tak około 18tej na parkingu Galerii Bałtyckiej. 8) Czy aby nie troszeczkę za zimno jej było na tym mrozie? :wink:
Ty razem to byłem ja.
Zimno jej było ale na górze było zdecydowanie luźniej
Ledwo co przekroczyłem drzwi salonu, już to słyszałem.
Głośna praca pompy paliwa. Cały czas ją słyszę.
W autoryzowanym nie stwierdzili usterki, kazali jeździć, tłumacząc, że to może przez mróz -> kino.
Wymusiłem na nich wymianę pompy na nową. Twierdzą, że wymienili i nadal to samo. "O co kaman?"
piotreg jeśli mówisz o tym dźwięku który mam namyśli, to zatankuj bak do pełna,i powinien dźwięk ten zniknąć No chyba że to inny dźwięk,to już nie wiem
piotreg, tak jak Arti_r1, napisał jeśli ten dźwięk ucichnie po zatankowaniu do pełna i dopiero go będzie słychać od połowy baku i z okolic tylnego siedzenia to będzie na 100% pompa paliwa. Jak Ci napisałem daj jej trochę czasu.
W ASO stwierdzili rzeczywiście zbyt głośną pracę pompy, więc coś jest na rzeczy.
Już nawet wstępnie jestem umówiony na kolejne oględziny -> 23.02.
Odpuścić? Czas zrobi swoje?
Tankowanie pod korek niczego nie zmienia.
Wiecie, kiedy ona cichnie...ale tak na 2-3 sek...kiedy zmieniam bieg z jedynki na dwójkę.
A tak słychać ją cały czas...i wtedy kiedy full, i wtedy kiedy pusto...
Dźwięk dochodzi spod tylnej kanapy.
piotreg, ASO ma nawyk wymiany części dopiero wtedy jak auto stanie, takie maja zboczenie. :twisted:
Spokojnie. Za pierwszym razem zbyli mnie z kwitkiem...a ja głupi się dałem...
Przejechałem może niecały km, jak tam wpadłem z powrotem, zaraz pompę w Poznaniu zamówili.
Komentarz